Login
Потребител

Парола

Искам да влизам автоматично с всяко посещение

Регистрирайте се
Who's online
Whiteroom forums
Къде мога да меря обувки на Burton в София
Създайте нова тема   Напишете отговор    Whiteroom.info Форуми -> Snowboard talk
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Flipz
who's da man?

МнениеПуснато на: Юни 18, 2012 20:31 Отговорете с цитат Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Здравейте,

Начинаещ съм и наемах обувки и борд миналия сезон, но тази зима съм решил да си взем собствено оборудване. За обувките съм се насочил към Burton Moto или Burton Invader. Намерих много добри цени в Англия и вероятно ще си ги поръчам от там, но естествено преди това искам да ги меря, защото специално за обувки е кофти онлайн без мерене.

Искам да попитам има ли някъде в София магазин на марката или магазин, където се продават, за да отида да премеря моделите.

Ще си вземам и каска Giro G10 и да попитам същото и за нея, чувам че ги има във Веломания, но като гледам май там са само каските за байк.
BaiStavri
who's da man?

МнениеПуснато на: Юни 18, 2012 21:26 Отговорете с цитат Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Drop In ?
Flipz
who's da man?

МнениеПуснато на: Юни 18, 2012 22:41 Отговорете с цитат Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Къде е това Drop In?
pavel
who's da man?

МнениеПуснато на: Юни 19, 2012 13:21 Отговорете с цитат Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

на ъгъла на Раковска и Васил Левски
Flipz
who's da man?

МнениеПуснато на: Юни 19, 2012 14:17 Отговорете с цитат Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Ок, ще прескоча да видя. Там и бъртъна и гирото ли има или само бъртъна?
Jose
who's da man?

МнениеПуснато на: Юни 20, 2012 8:54 Отговорете с цитат Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

BURTON е само там, а на бул.България има магазин на Веломания, където продават и зимни каски GIRO, ако не са ги прибрали сега лятото.
Flipz
who's da man?

МнениеПуснато на: Юни 20, 2012 9:13 Отговорете с цитат Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Благодаря за отговорите...Ще отида да разгледам!
Покажи мнения от преди:   
Whiteroom.info Форуми -> Snowboard talk

Създайте нова тема   Напишете отговор

Страница 1 от 1

Идете на:  
dora games for kids. dora the games review. do you look for games dora free free.